Kapadokya’da Nerede Kalınır?

Kapadokya'da nerede kalınır?
Fotograf: Burak YILDIRIM

Kapadokya’da Nerede Kalınır?

Kapadokya’da Nerede Kalınır?
Kapadokya Türkiye’nin en fazla yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği bölgelerden biridir. İnstagram’da sık sık bu bölgenin fotoğraflarını görüyorsunuzdur ve eminiz ki herkes aklından bir defa da olsa bölgeyi ziyaret etmeyi geçirmiştir. Ve aklınızda hep aynı soru takılmıştır.

“Kapadokya’da Nerede Kalınır?”

Bölgede yüzlerce Otel, Butik otel, Pansiyon ve Apart otel bulunmakta. Oteller birçok konsepte dizayn edilmiş. İnanılmaz Modern oteller olduğu kadar tarihle  iç içe geçmiş mağara otelleri, bölge mimarisi izlerini taşıyan konak otelleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Biz eminiz ki bu kadar güzel oteli bir arada ancak bu bölgede bulabilirsiniz. Otellerin her birinin farklı bir manzarası ambiyansı var. Buralarda konaklayanlar farklı bir deneyim ve harika bir hisle uyanacaklar.

“Kapadokya’da Nerede Kalınır?” sorusuna hala cevap vermediniz dediğinizi duyar gibiyim.

Bölgede bir çok konseptte otel olduğunu söylemiştik. Bu yüzden her bütçeye uygun oteli bulabilirsiniz. İncelediğimizde geceliği   200 lirada başlayıp yukarı doğru giden bir fiyat çizelgesi olduğunu gördük.

Peki konum olarak “Kapadokya’da Nerede Kalınır?” sorusunun cevabı ne? Kapadokya’da başta Göreme olmak üzere Avanos’ta, Ürgüp’te, Uçhisar’ da, Ortahisar’ da, Nevşehir merkezinde, Mustafapaşa’ da, Çavuşin’ de yüzlerce otel bulmak mümkün. Arabanız varsa buralardan istediğinizi konaklamak için seçebilirsiniz. Her yere yakın olması nedeniyle genellikle Göreme konaklama için tercih edilmekte.

Gelelim “Kapadokya’da Nerede Kalınır?” ve Kapadokya’da hangi otelde kalınır?” sorusunun cevabına. Sitemiz içerisindeki Konaklama menüsünün altında bölgede bulunan otelleri inceleyebilir ve karar verebilirsiniz. Ancak Bir kaç tüyo verelim sizlere.

Göreme’de Nerede Kalınır?

Balonları seyretmek isterseniz en uygun bölge Göreme’dir. Balonların havalandığı noktalara çok yakındır.  Eğer Göreme’de konaklarsanız balonların kalkış bölgesine kısa bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz. Ayrıca Göreme’de  birçok konsepte sahip otele, eğlence yeri bulunmaktadır. Göreme otelleri hakkında bilgi almak ve incelemek için tıklayınız.

Uçhisar’da Nerede Kalınır?

Kapadokya’da konaklamak için en uygun yerlerden biriside Uçhisar Kasabasıdır. Uçhisar’da muhteşem manzaralı bir çok otel, pansiyon bulabilirsiniz. Uçhisar’da bulunan otelleri incelemek ve daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Ürgüp’te Nerede Kalınır?

Kapadokya’nın konaklamak için en gözle mekanlarından biri de Ürgüp’tür. Ürgüp lüks otelleriyle ön plana çıkmaktadır. Ancak mağaradan odaları olan bir çok otel ve pansiyona da sahiptir. Ürgüp otelleri hakkında bilgi almak ve incelemek için tıklayınız.

Avanos’ta Nerede Kalınır?

Avanos kültür ve sanat merkezi olarak bilinir. Kapadokya’nın diğer merkezlerine göre daha sakin bir yapısı vardır. Kızılırmak Avanos’u tam ortadan ikiye böler. Avanos butik otelleriyle ön plana çıkmaktadır. Avanos otellerini incelemek için tıklayınız.

 

 

 

0
Rated 0 out of 5
5 üzerinden 0 yıldız (0 inceleme)

Yorumlar

Henüz yorum yok, ilk yazan siz olun.

Yorum Yazın