Kapadokya Klasik Araba Turları

Kapadokya Klasik Araba Turları

Kapadokya olarak adlandırılan bölge; Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Kayseri illerini de kapsar. Turizm seyahatlerimizin yoğunluğu sebebiyle Kapadokya olarak belirtilen bölge ise peribacaları, vadilerin oluşumlarının en iyi gözlemlenebildiği yerlerdir.

Bu yerler Göreme, Avanos, Ürgüp, Derinkuyu ve Aksaray ilinin Ihlara Vadisi çevresidir. Vadileri ve doğal güzellikleri ile ünlü olan bölgemizde bu güzellikleri yakından görmek için birçok tur düzenlenmektedir. Klasikleşmiş “vintage” araçlar ile bu turlar özellikle 2015 yılı itibari ile yaygınlaşmıştır. Cappadocialist olarak biz de bu yaygınlaşmayı ve turları bölge güzelliklerine hizmet eden bir aktivite olarak görüyoruz.

Kapadokya Klasik Araç Turları ile birçok güzelliği yakından görebilir dilerseniz de araç ile gidilen Kapadokya vadilerinde fotoğraf çekimi yapabilirsiniz. Klasik araç turu ile sabah, balonların havalanma saatlerinde, çok güzel fotoğraf anları yakalayabilirsiniz. Araç ile gezi rehberliğinin yanında fotoğraf çekimi yapan birçok firma ve araç rehberine de sitemiz www.cappadocailist.com adresinden ulaşabilirsiniz. Klasik araçlar ile Kapadokya’da gezmek siz değerli misafirlerimize de alternatif tur olarak sunulmaktadır.

Klasik Araç ile Nereleri Gezebilirim?

Siz değerli Cappadocialist misafirleri dilerseniz balon uçuşlarının olduğu sabah vakitlerinde kiralama ile balon kalkış alanlarını dilerseniz de unutulmaz fotoğraflar çekinebileceğiz peribacalarına gidebilirsiniz. Yaygın olarak turlarımızda uğranılan bölge alanları: Göreme Merkez, Aşk Vadisi, Bağlıdere, Güllüdere, Çavuşin Köyü ve vadi içleridir. Fakat unutmamalısınız ki Kapadokya turları arasından en özgür hareket edebileceğiniz aktivitelerden biridir. Kiralama sonrasında araçta bir şoför de size eşlik edecektir. Genel olarak misafirlerimiz çeşitli kıyafetler ile doğa güzelliğinin yanında fotoğraf ile günlerini unutulmaz kılıyor.

Klasik Araç Turunu Her Saat Yapabilir miyim? Klasik Araç Kiralama

www.cappadocialist.com misafirleri ve bölge ziyaretçileri günün her saatinde araç kiralayabilmektedir. Sabah, öğle vakti ve akşamüzeri şeklindeki önerilen turlardan birini seçebilirsiniz. Kapadokya bölgesinin tur zamanları gündoğumu ve günbatımı saatleri olarak tercih edilmektedir. Dilerseniz sitemizin ziyaretçileri kiralama saatlerini belirttikleri taktirde otelinizden alınıp tura başlayabilirsiniz. Kapadokya klasik araba turu ile istediğiniz araç durumuna göre genellikle 2-3 kişi olacak şekilde seyahat edebilirsiniz. Turlarımızın bitiminden hemen önce istediğiniz bir manzarada da yiyecek ve içecek ikramı yapılmaktadır. Kapadokya bölgesinin özellikle yaz ve sonbahar aylarında yoğun olması sebebiyle araç yoğunluklarından siz değerli müşterilerimizin en az etkilenmesini amaçlamaktayız. Fiyat ve zaman konusunda aylara göre değişim bulunmaktadır.

Kapadokya Bölgesinin turizm aktiviteleri içerisinde eşsiz coğrafyanın keyfini alabileceğiniz bu etkinlikte, Sıcak günlerde üstü açık klasik arabalar tercih edilmektedir. Doğal hava şartlarında göre de farklı araçlar mevcuttur ve değerli misafirlerimizin tercihindedir.

Kapadokya Klasik Araç

Sitemiz aracılığı ile Turizm için kiralanan tüm araçlar bakımlı ve güvenlidir. Aşk Vadisinde unutulmaz bir fotoğraf turu için siz de yapılacaklar listenize ekleyebilirsiniz. Bu klasik araçlar Turizm amaçlı turların dışında çeşitli etkinliklerde ve düğün aracı veya fotoğraf çekimlerinde kullanılmak için de kullanılmaktadır. Gündoğumu günbatımı izleme imkanı da sunan bu turlar, en az 1 saat olarak tasarlanmıştır. Turlar, sizlerin tercihine bağlı olarak uzatabilir istediğiniz kadar kiralayabilirsiniz.

Cappadocialist ile kalın!

0
Rated 0 out of 5
5 üzerinden 0 yıldız (0 inceleme)

Yorumlar

Henüz yorum yok, ilk yazan siz olun.

Yorum Yazın